Jazz Near You

Copenhagen » Calendar » B-Joe's Blues Joint at Bartof Station

B-Joe's Blues Joint at Bartof Station

Posted by JazzDanmark on August 15, 2023

Where

Bartof Station
Solbjergvej 3
Frederiksberg
Map
3886 9067

When

Sat, September 23, 2023
04:00

Get Ticket

About

B-Joe’s Blues Joint gæster Bartof Station igen d. 22. september. Sidste gang væltede de stedet totalt med deres guitarbaserede power-blues, og der var selvfølgelig stuvende fyldt. Det bli’r der nok igen, så skynd dig at bestille dine billetter, hvis du vil nå at være med.

Hardrocklegenden B-Joe er en af landets mest feterede og hårdest arbejdende guitarister, men laver også andet end konstant at tournere med bl.a Shubidua, Michael Hardinger, Erik Grip og alle de andre projekter, han enten spiller med eller producerer i sit eget Electric Buddha Studio i København.

Ved siden af det hele har han nemlig et hjerte, som banker heftigt for The Blues: Han er nemlig også forfatter – bl.a til den anmelderroste roman, Korsvejen, som dykker ned i myten om den legendariske Mississippi blueslegende Robert Johnson og hans berømte møde med Djævelen. B-Joe spiller selvfølgelig også selv sin egen personlige blues, inspireret af de nulevende Mississippi-bluesmænd, som han utallige gange har jammet med på de små ydmyge bluesjoints i Clarksdale og de andre små byer i Mississippi-deltaet - bl.a den unge Kingfish og lidt ældre legender som Walter Trout....

read more

Get more of a good thing!

Our weekly newsletter highlights our top stories, our special offers, and upcoming jazz events near you.