Jazz Near You

Denmark » Calendar » LUCY YEGHIAZARYAN/GRANT STEWART KVARTET at Tobaksgaarden

LUCY YEGHIAZARYAN/GRANT STEWART KVARTET at Tobaksgaarden

Posted by JazzDanmark on August 5, 2022

Where

Tobaksgaarden
Tobaksgården 7
Assens
Map
+45 64 71 20 31

When

Thu, November 10, 2022
04:00

About

Bliv forført af jazzsangerinden Lucy Yeghiazaryans fortryllende, intime stemme og bliv henført til en af New Yorks jazzklubber, når hun sammen med saxofon-stjernen Grant Stewart og tre af Skandinaviens mest efterspurgte jazzmusikere indtager scenen i Tobaksgaarden.

Gruppen formidler på smukkeste vis jazztraditioner med et stærkt og aktuelt udtryk. Det bliver en jazzoplevelse du sent vil glemme, når de fem musikere optræder med jazz i verdensklasse!

Lucy Yeghiazaryan er en af tidens mest omtalte vokalister på New York's jazzscene. Hun kombinerer den klassiske, elegante jazzstemme med en særlig intim kommunikation og kontakt med publikummet. Hendes repertoire består af jazzstandards, som resonerer med hendes egne livshistorie, samt egne kompositioner, der inviterer lyttere ind i hendes liv, som kun de bedste sangskrivere kan. Siden hun flyttede til New York i 2015, har hun udgivet 3 anmelderroste plader, turneret rundt Nordamerika og Europa med navne som Harold Mabern, Houston Person og Rodney Whitaker, og etableret sig som en af fremtidens store navne indenfor jazzmusik. ...

read more

Get more of a good thing

Our weekly newsletter highlights our top stories and includes your local jazz events calendar.